Олекотени завивки онлайн магазин

Памучен сатен онлайн магазин? При избора на спално бельо ще се спрем на няколко основни фактора, който са от основно значение за информирания избор. На пазара в момента е претъпкано от материи, десени, модели и размери. Ако нямате опит или купувате за пръв път спално бельо е добре да прочетете и проучите малко преди на направите покупката. Дори 15-20 търсене в интернет ще ви спести огромни главоболия и некомфортност за дълго време и евентуално от повторна покупка. И така нека опишем на кратко основните фактори, определящи избора!

Турско спално бельо от реномираната турска марка Isbir Yatak в красив и нежен десен на стилизирани орнаменти. Спалният комплект ще пасне перфектно във Вашата спалня и ще я освежи. Турският памук е една от най-качествените материи в света и има много предимства пред обикновеното памучно хасе. Той не спарва, много мек и приятен е на допир, абсорбира влагата и има висока плътност и здравина. Комплектът е подходящ за голяма спалня с матрак 180 см. Предлагаме ви този спален комплект в 4 размера, които можете да разгледате описани подробно отдолу на страницата. Размерите са: за Единично легло, малка спалня, голяма спалня и голяма спалня (комплект съдържащ 5 части). Може да изберете цветовата комбинация на плика и чаршафа. Моля пишете желаната комбинаца в коментара към поръчката.

Марината за месо : Колкото и изненадващо да звучи, овкусителят за месо е чудесен начин за премахване на петна от кръв от чаршафите. Просто поръсете малко от крема върху петното и добавете вода. След това смесете двете, за да създадете паста. След 30 минути изплакнете със студена вода. Бял оцет : За да използвате този метод, изсипете бял оцет директно върху петното и го накиснете за половин час. След това изплакнете със студена вода. Аспирин : Аспиринът е не само чудесен за облекчаване на болката, но и за премахване на петна. Просто вземете една до три супени лъжици смачкан, непокрит аспирин, след което го поръсете върху петното, за да създадете паста. Добавете около ⅓ чаша вода, за да направите паста и изтъркайте мястото със стара четка за зъби. След като пастата изсъхне на въздух, отстранете остатъците и изплакнете със студена вода. Солена вода : Ако се наслаждавате на по-фините неща в живота и спите в копринени чаршафи, солената вода е най-добрият начин за премахване на петна от деликатни тъкани. Всичко, което трябва да направите, е да смесите една чаша студена вода с една чаена лъжичка сол. Използвайте кърпа, за да намокрите петното и оставете да престои около 10 минути. След това изплакнете със студена вода. допълнително информация на уебсайта Луксозно спално бельо.

Жълти листа украсяват пътеките, ниското слънце къпе света в златна светлина и свежа сутрешна прохлада е във въздуха – есента постепенно ще наближава след месец или два. И още преди да започнат последните дни на дългото лято и с новия сезон в дома ви ще навлезе ново настроение и желанието за промяна. Умелото преодоляване на времето от светли, ярки летни моменти до силни, дълбоки и затоплящи тонове и текстури не е толкова лесно. Ще ви покажем как можете да създадете плавен преход към новия сезон с меки, естествени тонове и да създадете баланс между безгрижните компоненти на лятото и утешителните, уютни елементи на есента. Изберете текстил в цветове, които сте шлифовали и вече внасяте леко топлина в къщата. С цветната палитра около греж, слонова кост, бежово и екрю запазвате парче лятна лекота във вашия интериор и в същото време създавате спокойната и домашна атмосфера, която носи есента.

Чрез „благоприятни за отглеждането“ насекоми, онези, които са полезни за борба с вредителите, е възможно да се избегне интензивното използване на пестициди със силната честота в човешкото здраве и околната среда, споменати преди

Добре дошли в нашия онлайн магазин! Имаме удоволствието да ви представим новия специализиран онлайн магазин за спално бельо, олекотени завивки, одеяла, шалтета и кувертюри, хавлии, халати и детски текстил. Spalnotobelio.com е представитеен сайт на фирма Жаки 3000 ЕООД. Spalnotobelio.com – онлайн магазин, в който ще откриете най-добрите и специано подбрани продукти от категорията домашен текстил! Основната цел на онлайн магазина е да подкрепя и насърчава родното производство на домашен текстил. Българските производители на спално бельо не отстъпват по качество и изработка на чуждите, а напротив. България е била един от световните лидери в леката промишленост и ние искаме да покажем, че това отново може да бъде така. Повече ▼ информация на уебсайта spalnotobelio.com.