Vezi seriale turcesti excelente in 2022

Vezi seriale turcesti la moda pe romaseriale.net? Vacanța Mare: Serialul de comedie a fost difuzat de către postul PRO TV începând cu anul 1999, până în anul 2007. Vacanța Mare a fost un grup umoristic românesc, format în 1988 de Dan Sava, Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Felix Sava și Dan Ștefănescu. Serialul a fost difuzat la ore de maximă audiență la sfârșit de săptămână. A rivalizat cu serialul Divertis, difuzat de postul de televiziune Antena 1, pe același tronson orar. Fiecare episod al serialului dura 60 de minute, fiind împărțit în două segmente. Primul segment a cuprins mai multe formate, sub diverse titluri ca ”Râdeți cu oameni ca noi”, ”Spectacol Vacanța Mare”, ”Vacanța Mare laiv”, ”Garcea”, ”Stăpânii manelelor” (o copie adaptată a serialului Mica Britanie produs de BBC) etc. Cea de-a doua jumătate a fost rezervată segmentului ”Leana și Costel”, acțiunea petrecându-se în satul Sadova, cu excepția sezonului în care ”Leana și Costel la oraș” se desfășoară în București. Între anii 2001-2002, serialul avea un public TV de peste 2,2 milioane, o audiență apropiată de cea a meciurilor de fotbal cu mare miză ale echipelor românești. La începutul anului 2007, Vacanța Mare s-a mutat de la Pro TV la Kanal D. Prima de instalare a fost de 300.000 de euro, dar contractul a încetat în aprilie 2009. Televiziunea mai difuzează, ocazional, episoadele filmate.

Omer si Elif par a fi foarte diferiţi unul de altul, singurul lucru care ii uneşte este dragostea dintre ei, puternica, pura si uimitoare. Urmareste Kara Para Ask episodul 54 subtitrat. In serialul Kara Para Ask joaca actorii Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Nebahat Çehre, Erkan Can as Tayyar, Hazal Türesan, Burak Tamdoğan, Tuvana Türkay, Saygın Soysal, Bestemsu Özdemir, Işıl Yücesoy. Omer lucreaza la departamentul de crimă organizată si este foarte dedicat carierei sale, iar Elif este o fata dintr-o familie bogata si este un designer de bijuterii si locuieste in Italia unde are afacerea ei proprie. Viata este imprevizibila si face ca cei doi sa se intalneasca exact la timpul si momentul potrivit la Istanbul, acestia ajung acolo cu scopuri diferite si ajung sa aiba un scop comun. Descopera mai multe informatii pe Romaseriale.

Inimă de țigan: Este o telenovelă românească difuzată de postul Acasă TV în perioada 1 octombrie 2007-1 iunie 2008. Serialul are 126 de episoade, în total, și a fost urmat de serialul ”Regina”, serialul ”State de România”, serialul ”Moștenirea” și filmul de lung-metraj ”State de România, student la Sorbona”. Telenovela a avut mare succes și în alte țări ca: Bosnia și Herțegovina, Croația și Muntenegru sau în America Latină, în Columbia, Guatemala, Costa Rica, Chile, Bolivia etc. Din distribuție fac parte actorii: Denis Ștefan, Andreea Pătrașcu, Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Florin Zamfirescu, Florina Cercel, Vlad Zamfirescu și mulți alții.

Lale este un pediatru care duce o viață fericită împreună cu soția sa Ege, care are două fiice și un scriitor. Dar într-o zi, o amețeală bruscă va fi, de asemenea, declanșatorul vestilor proaste. Neurochirurgul spitalului de care se ocupă îl examinează pe Ateș, Tulip află că are o urină mortală în creier. Mai mult decât atât, boala este periculoasă și nu a avut mulți ani să-și petreacă cu familia. Zeynep, pe de altă parte, este o profesoară de grădiniță care iubește foarte mult copiii, dar nu poate avea copii din cauza unei afecțiuni pe care a experimentat-o. Chiar dacă dorea să fie mamă, nu a reușit să rămână însărcinată, așa că sa întors de la marginea căsătoriei și a experimentat procese traumatice. Acum, boala pe care o întâmpină Tulip va fi un test dur pentru ea și familia ei, precum și pentru Fez și Zeynep…

În aceeași zi, bunicul lui Sarp, Hasan, a fost concediat din funcția de șofer, după ce a lucrat pentru același bărbat timp de 30 de ani. Ceea ce Sarp nu știe este că șeful lui Hasan, Lütfü, este tatăl lui Yasemin. Nestiut de nimeni, compania lui Lütfü are multe probleme financiare și urmează să își piardă întreaga avere. Singura lui salvare poate fi căsătoria fiicei sale cu fiul unei familii înstărite. Dar în ziua nunții, compania lui dă faliment. Întrucât nunta și căsătoria pe care a plănuit-o atât de mult timp sunt într-o umbră, singurul loc al salvarii lui Yasemin este de Hasan, pe care a considerat-o întotdeauna ca fiind bunicul ei. După toate acestea, soarta va reuni familia clasei superioare Özdemir și umila familie Civan care nu au nimic în comun. In serialul Este de-ajuns sa zambesti joaca actorii: Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Seray Kaya, Pamir Pekin, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Aslı Altaylar, Evrim Doğan, Uğur Kurul. Citeste mai multe informatii pe Seriale Online.