Dominare Romania 2022

Dominare Oradea 2022? Luați în considerare o cafea simplă, un ceai, o plimbare sau o băutură în loc de cină: în loc să vă întâlniți pentru cină la prima întâlnire, alegeți o activitate care este potențial mai scurtă și mai relaxată, cum ar fi o plimbare sau o cafea. În acest fel, dacă îți dai seama după 45 de minute că pur și simplu nu ești compatibil, nu te angajezi la o cină mai lungă (și potențial costisitoare!), care poate fi neplăcută și incomodă pentru ambele părți. Dacă întâlnirea merge bine, puteți continua să luați un cocktail sau să continuați la cină și să continuați conversația. Deși este ușor să adăugați o gustare sau o mușcătură, este mai dificil să vă eliberați de cină. Descopera mai multe informatii pe acest site dominare Bucuresti.

Întâlnirile sunt întotdeauna greu de navigat: ce trimiteți mesaj, cine plătește cecul și de ce este atât de greu să întâlniți oameni normali? Dar întâlnirile în 2022 aduce un set cu totul nou de dificultăți: vechile reguli ale întâlnirilor nu se mai aplică, majoritatea schimburilor au loc prin intermediul unei aplicații și am uitat cum să ne machiăm stând acasă din 2020 (nu, doar eu?). Dar dificil sau nu, meriți o viață împlinită, modalități distractive de a cunoaște oameni noi și de a te bucura cu adevărat de întâlniri (pentru că nimeni nu ar trebui să aibă epuizarea întâlnirilor cu Charlotte).

Întâlnirile ne evidențiază cele mai mari nesiguranțe: supraanalizam ceea ce spunem prin text sau Tinder, încercăm 15 ținute diferite înainte de o întâlnire și poate chiar ne așteptăm la ce este mai rău și ne pregătim să fim fantomați sau ca întâlnirea să meargă prost. Suna familiar? Pentru a vindeca anxietățile de dinaintea întâlnirii, încercați să vizualizați cea mai bună versiune a dvs. Ești încrezător, confortabil sau prietenos? Cum ar acționa cel mai încrezător în tine la această dată? Ce ai purta? Ți-ar păsa măcar de ceea ce porți? Amintiți-vă că sunteți priza pe care întâlnirea dvs. încearcă să o impresioneze, nu invers. Chiar dacă nu te simți încrezător sau calm, simplul act de a-ți vizualiza cel mai bun sine te poate ajuta să te relaxezi și să te bucuri de întâlnire în loc să îți intri în cap.

Lucrează-ți bagajul. Toată lumea are câteva zgârieturi și cicatrici din experiențele anterioare care se pot strecura în viața lor amoroasă. De exemplu, poate că părinții tăi nu au reușit să-ți arate o afecțiune consecventă, iar acum te trezești că ai nevoie de mai mult în relații. Sau poate că fostul tău te-a înșelat, lăsându-te cu probleme serioase de încredere. Indiferent de bagajele pe care le transportați, este timpul să săpați adânc și să rezolvați. În caz contrar, s-ar putea dovedi aproape imposibil să ai o relație sănătoasă cu cineva nou. Concluzia? Curăță-ți mintea de „cel care a scăpat” și vei avea mult mai ușor să recunoști pe cineva grozav când îl vezi. Indiferent dacă asta înseamnă să meditezi, să lucrezi cu un terapeut sau cu un antrenor de întâlniri, să exersezi îngrijirea de sine sau să te ții ocupat cu distrageri sănătoase, ideea este că vei avea mult mai multe șanse să-ți atingi obiectivele romantice IRL, decât doar în tine. cap.

Motto-ul meu este: primești ceea ce suporti. Așadar, ești dispus să accepți pe cineva care ți se plimbă peste tot, îți nerespectează limitele sau îți ia fără să dea în schimb? Asteapta-te la mai mult. Mai bine, lucrează pentru a crede că meriți mai mult și, astfel, poți trage orice viitor partener la răspundere. Începeți prin a face o listă cu toate abilitățile și calitățile pozitive pe care le puteți aduce la masă într-o relație. Ești un ascultător plin de compasiune? Generos cu timpul tău? Ai un mare simț al umorului? Dacă aveți nevoie, cereți prietenilor părerea lor despre care sunt cele mai mari puncte forte ale tale. Odată ce ți-ai întocmit lista, citește-o în fiecare zi. În cele din urmă, va începe să scadă în sensul că ai multe de oferit într-o relație și, prin urmare, ar trebui să fii doar cu cineva care nu numai că apreciază toate aceste calități, dar are și multe de oferit în schimb.