Kvalitet design trappa 3d onlineleverantör 2022

Topp designa trapp onlinetjänster Stepsta ? Designa din trappa enkelt & smidigt online: Vår fabrik tillverkar din drömtrappa – välj design, material och mått. Vi erbjuder stora valmöjligheter med kvalitet och detaljer i fokus. Köp direkt online med hemleverans. Med 4 veckors leveranstid inom hela Sverige: Vi levererar till fast pris inom hela Sverige med en normal leveranstid på 4 veckor. I dessa tider har det under vissa perioder varit brist på trämaterial runt om i landet. Vi har dock i dagsläget ett välfyllt lager, och ser inga indikationer på längre leveranstider på våra trätrappor just nu. Se mer info at Designa trappa 3d. Ytbehandling: Bets, lack, målad och/eller oljad yta? Vit, grå, svart eller brun? Anpassa alla trappens delar på ditt sätt.

Världens längsta trappa är 3.4 km lång! Ja du läste helt rätt, världens längsta trappa är 3.4 kilometer lång! Denna trappa går att finna i Mt Niesen, Schweiz och har hela 11’674 steg. Trappan är så pass lång att den är med i Guiness Rekordbok, vilket är en välförtjänt plats. Skulle du bestämma dig för att bestiga denna trappa får du räkna med närmre en timmes aktiv gång. Det finns dock inget som säger att du måste gå upp för trappan för att kunna säga att du har gått i världens längsta trappa, vi rekommenderar därför att ta den på vägen ned!

Det är inte bara mått som gör en trappa bekväm utan även andra psykologiska aspekter så som säkerhet och miljö. En trappa som känns robust och säker ingjuter även behag och komfort hos användaren och är av stor betydelse. För att veta vad som avgör säkerhet återkopplar vi till en aspekt från det tidigare stycket om design – ledstänger. Här talar både teorin och ett flertal undersökningar sitt tydliga språk, väl placerade ledstänger i en bekväm höjd ger en säkrare trappa såväl fysiskt som psykiskt. Den minsta höjden som studierna hänvisar till gällande ledstänger är 900 millimeter över trappsteget. Om trappan däremot är väldigt bred blir ledstänger inte av lika stor betydelse för användaren då stegytan blir betydligt större. Det finns med andra ord olika sätt att ingjuta säkerhet men den gemensamma nämnaren mellan ledstänger och stor stegyta är hur de gör det lättare att nyttja trappan för dess användare.

En viktig faktor för trappans utseende och känsla är naturligtvis materialet och vi jobbar ständigt på att utveckla vårt urval och sortiment. Idag erbjuder vi trappor i ek, furu, ask och bok. De flesta väljer ett träslag som på något sätt går i linje med befintliga golv, lister eller annan del av inredningen. Har man exempelvis ekparkett hemma är det naturligt att välja en trappa i ek och istället ha vangstycken och delar av räcket i annan färg, såsom vitmålad furu. Det är dock din egen kreativitet och smak som sätter gränserna, inte vi! Hitta extra detaljer at https://stepsta.se/.

Erbjuder ni andra färger och bets än vad som finns i er Online Designer? Ja, ladda hem vår färgkarta på bets här. Gällande täckmålning så erbjuder vi alla RAL-färger. Ange kommentar i kassan, exempelvis ”Byt ut RAL 9010 till RAL 1013”, eller ”Byt ut bets 018 till 083-S”. Vi kan även erbjuda NCS-färger mot en extrakostnad – kontakta oss isåfall. Vad är det för tjocklek på era vangstycken och trappsteg? Vår standarddimension är 40 mm för både vangstycken och plansteg. Vi reserverar oss dock för att vårt budgetmaterial ”Furu ekonomi” i vissa fall kan ha 38 mm.